Гъвкави резервоари за съхранение на течни торове и води,
флекси резервоари, басейни, мембрани за биогаз
  • +35 988 202-55-57

Цистерни и резервоари Вектор

Компания Вектор е лидер в производството, проектирането и разрабтването на големи и сложни конструкции от висококачествени и сертифицирани PVC-материали от световни производители. Произвеждаме резервоари с различно предназначение, с вместимост от 100 литра до 500 000 куб.м. Предлагаме над 150 вида продукти: меки (гъвкави) резервоари (за течни торове, дъждовна и питейна вода), басейни (надуваеми, с твърда или олекотена рамка), защитни бариери, мембрани за биогаз и много други. Тук можете да закупите също така и допълнителни продукти (резервни части) за меки резервоари и открити цистерни: моторни помпи, камлок връзки, маркучи за засмукване под налягане, сферични кранове и др. Възможно е производството и на гъвкави резервоари с нетипични форми и размери по конкретна задача. Всички продукти на компания Вектор се покриват от фирмената гаранция.
Проектиране
и производство
Пълен комплект
оборудване
Гаранция и сервизно обслужване
Система от намаления и бонуси

За какво се използват

В аграрно-промишлените комплекси (АПК) – като алтернативен вариант за съхранение на течности в селското стопанство. Резервоари за съхранение на вода, течни торове, за събиране на дъждовна вода и пожарогасене. Като допълнение към металните резервоари.


В Армията и Министерството на извънредните ситуации (МДПБА) – като алтернативен вариант за съхранение на течности за подразделенията на МДПБА и за нуждите на армията. Резервоари за дъждовна, подземна и питейна вода, противопожарни резервоари и резервоари за транспортиране.


В промишлеността – като алтернатива за съхранение на течности в промишлеността. Резервоари за пожарогасене и за съхранение на вода за охлаждане.


В общината – като алтернатива за съхранение на течности за нуждите на града. Вода за обслужване на изложби и фестивали. Резерв от питейна вода за използване по време на строителни работи. Гъвкави резервоари за съхранение на вода.

Защо хората купуват от нас

  • Компетентни и висококачествени консултации по всички въпроси, които Ви интересуват. Нашите мениджъри по продажбите са винаги готови да отговорят на всички Ваши въпроси, дори и на най-трудните, с усмивка и добро отношение.
  • Ние изцяло напътстваме клиента по време на целия процес по поръчката. Помагаме при правилния избор на гъвкав резервоар, неговия монтаж и поддръжка.
  • Широко собствено производство със специализирано оборудване , добре обучен персонал, конструктори и дизайнери. Най-голямата компания в България и Украйна за разработване, проектиране и производство на големи и сложни конструкции от PVC-материали (надуваеми батутни комплекси, надуваеми аквапаркове, надуваеми пързалки, въздухоопорни конструцкии, надуваеми пневматични-рамкови сгради, метални конструкции с текстилно покритие и лодки). Компания Вектор работи само със сертифицирани производители на висококачествени PVC-материали и е лидер на пазара вече над 20 години.